Autor: Dnevnik

Novi Sad
22.04.2017.
17:23 > 19:08
Sveže svinjsko meso poskupelo je u novosadskim mesarama između 60 i 70 dinara po kilogramu, a kada će se rast cena zaustaviti nije poznato.
  • Veganka

    23.04.2017 19:20
    Ko vas tera da kupujete i jedete leševe?
    http://www.youtube.com/embed/t0FRfwF9G5A
  • Blajv

    23.04.2017 17:03
    @banjalucki cevap

    Pa ti se hrani patriotski kod kuće u Bosni.
  • /

    23.04.2017 16:13
    /
    koliko se secam jednog decembra pre snsa meso je bilo preko 500 din

    dok se ne izmeni sluzba u srbiji nece biti bolje
  • samo smo razocarani

    23.04.2017 14:38
    vau, koja kolicina lektora i kolektora ovde a tema cena mesa, sedi 1, promasio si temu, obozavam ove sto ispravljaju slovne ili gramaticke greske, SMORCINE
  • pa

    23.04.2017 09:34
    Ne vidim problem. Bar se bez mesa moze, sta vise, bicete samo zdraviji. Mnogo su strasnije cene voca i povrca, kod nas su u sred sezone na pijaci kao u dobro snabdevenom marketu negde u zapadnoj Evropi u sred zime. Nesto tu nije u redu.
  • phantasm

    22.04.2017 22:45
    da li sam ja izdajnik srpstva i voljene otadzbine ako ne volim pljesku ?
  • motokultivator

    22.04.2017 22:42
    " .. a kada će se rast cena zaustaviti nije poznato. .. "

    U ovoj banani NIKADA
  • banjalucki cevap

    22.04.2017 22:29
    Bolje da se najedem mesa i masnoce sa otpada i umrem u 55-oj nego da se fino i izdajnicki proEuropski hranim i umrem u 85-oj .
  • Serif Konjevic

    22.04.2017 22:17
    Evropa - zdrava ishrana dug zivot
    Srbija - trula mesina kratak zivot
  • Veliki Voljeni

    22.04.2017 22:15
    Nas Srbin domacin koji obozava Zikinu sarenicu ce jesti i najgore meso samo da se stomak napuni a ukoliko jos pri tom slusa i Cecu tek tada je uzivanje potpuno .
  • ĐURA

    22.04.2017 22:03
    18-20kg RIFUZA CVARAKA
    100Kg Svinće !? Dan proveden u prirodi,druženju,pa vi vidite...
    A NE DA ME TRUJU RATNIM REZERVAMA i UVOZNIM MATORIM MESOM!!!!
    Koje kakve Lopine!!!!
  • AVAV

    22.04.2017 21:58
    S obzirom na kvalitet mesa u nasim radnjama ne bih ga konzumirao ni da je besplatno .
  • Perica

    22.04.2017 20:36
    #####
    Od koje GODINE je to meso za PRERADU !?
  • đokica

    22.04.2017 20:09
    SAMO kod DOMAĆINA KUPUJEM
    Ovo po" MARKETIMA" mi se ZGADILO,naroćito
    "Cvarci Djordjević rinfuz"kupljen u" MAXI 187
    Bulevar Oslobodjenja 133 Novi Sad"
    o,228x 599,00 136,57 ---10.09.2916--12:24
    sada su oko 1ooo-1100 kg.
    To je bilo za prošlo Poskupljenje ili Pojeftinjenje....
    A,meso je MATORO verovatno ono iz Uvoz
  • kole g

    22.04.2017 19:24
    @Dragan Predlog sa nepostojanim a ili bez njega slobodno se upotrebljava. Pogledajte sopstvene greške u svega tri rečenice komentara, nebitno da li ste novinar ili moler.
  • Se#onja

    22.04.2017 19:10
    @Dragan
    Ne kaže se "što" nego "šta". Zato, molim te, otvori Vujakliju pa drugima nešto pričaj
  • Dragan

    22.04.2017 17:58
    novinari ili "novinari"
    Mada smo još u osnovnoj školi učili - piše se "kada".
    A šta vi učite za novinare, stvarno ne znam.
    Narod nam glup od raznih specijala na TV-a, pa dajte malo pažnju na ono što i kako pišete.

  • Novosadjanin

    22.04.2017 17:36
    mi smo uzas od drzave
    Ma izes ovo, nije ni skidanje plata i penzija za po 10% bitno, nije ni bitno sto nam privreda propada, nije bitno ni sto NIS zagadjuje i crpi rezerve nafte, bitno je da se traze ostavke direktora RTS-a... Amaterski protesti za amatersku drzavu sa amaterskom vlasti i amaterskom opozicijom. Rumuni su to pokazali kako se radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna